Keilasatama5 aulapalvelu

Palvelut

Keilasatama tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kaikki nykyaikaisen toimistokeskuksen palvelut. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. aulapalvelu, ravintola- ja catering-palvelut, neuvottelutilat, sosiaalitilat, suihku- ja pukuhuonetilat, kuntosali, siivous, vartiointi/turvallisuus sekä ympäristö- ja kiinteistöhuolto. Yhdeksännen kerroksen edustustila on yritysten käytettävissä. Tilavuokrauksesta vastaa Keilasatamassa toimiva ravintola.

Aulapalvelu

Aulapalvelu palvelee arkipäivisin klo 7.30–17.00.
Puh. 050 411 6522
aulapalvelu@keilasatama.fi

Keilasataman aulapalvelu toimii kiinteistössä toimivien henkilöiden ohjaus- ja neuvontapisteenä kaikkien yritysten osalta.

Aulapalveluun kuuluvat taloon tulevien vieraiden vastaanotto ja opastus, vierailijakorttien ylläpito, vieraan ilmoittaminen isännälle, kuriiritavaralähetysten vastaanotto ja ilmoittaminen vastaanottajalle, erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja ilmoittaminen edelleen, kameravalvontajärjestelmän avulla kiinteistön tilojen valvonta, talossa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvonta ja ylläpito, toimitiloihin liittyvien palvelutarpeiden vastaanotto ja edelleen ilmoittaminen ja muut pienet, erikseen nimeämättömät, palvelutehtävät, jotka voidaan suorittaa paikalta poistumatta.

Mikäli aulapalvelusta ei sovita vuokrasopimuksessa, tulee vuokralaisten tehdä aulapalvelusopimus toimitilajohdon kanssa.

Kiinteistönhoitopalvelut

Kiinteistönhoitopalveluihin kuuluu kiinteistön ja piha-alueiden hoito.

ISS Palvelut Oy

Mikäli havaitset vaurioita rakennuksessa tai sinulla on ongelmia kiinteistön käytössä, ota yhteyttä aulapalveluun.
Aulapalvelu
Puh. 050 411 6522
aulapalvelu@keilasatama.fi

Kiireellisessä hätätapauksessa, iltaisin ja viikonloppuisin, ota yhteyttä kiinteistöhelppiin.
Kiinteistöhelp
Puh. 0800 156 666 (päivystys 24 h/7)
kiinteistohelp@caverion.com

Ravintola- ja catering-palvelut

Kiinteistössä toimii Sodexo Oy:n henkilöstöravintola, joka sijaitsee 1. kerroksessa heti pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Katso viikon lounaslista >

Sodexo Oy
Puh. 050 380 8490
keilasatama5@sodexo.com

Keilasatama 5:n ravintolassa käyvät maksutapoina pankki- ja luottokorttien lisäksi lounassetelit, eazy break, e-passi ja mobile pay. Muista maksutavoista, esim. kulkukortilla maksamisesta, voi neuvotella Sodexon kanssa.

Omien eväiden lämmitystä varten löytyy 1. kerroksen ravintolasalista mikroaaltouuni. Asiakkaat voivat käyttää ravintolassa esillä olevia astioita.

Ravintolasalin yhteydessä on kaksi lounaskabinettia, joiden vuokrausta hoitaa ravintola. Tiloja voi varata suoraan ravintolasta tai Internetistä ravintolan tilavarausjärjestelmän kautta > Yritykset saavat tunnukset tilavarausjärjestelmään ravintolapäällikön kautta.

– Kabinetti 1, AV-laitteet, henkilömäärä 14
– Kabinetti 2, AV-laitteet, henkilömäärä 12

Siivouspalvelut

Yleiset tilat siivotaan arkipäivisin klo 7–16 välisenä aikana. Yritysten omien toimitilojen siivouksesta yritykset tekevät itse oman siivoussopimuksen.

Sodexo Oy
Sina Palkeinen
Puh. 050 380 8499
sina.palkeinen@sodexo.com

Rakennuksen pintamateriaalit ovat korkeatasoisia ja edellyttävät ammattitaitoista puhtaanapitoa. Siivoustoimen tarkoituksena on ylläpitää tilojen edustava ja siisti ilme ja siten luoda rakennuksen vieraille ja henkilökunnalle hyvät olosuhteet. Vastuu tilojen siivouksesta jakautuu kiinteistölle ja yrityksille seuraavasti:

– jokainen yritys vastaa vuokraamiensa tilojen siivouksen järjestämisestä
– kiinteistö vastaa yhteisten tilojen, (aulat, porraskäytävät, neuvottelukerros jne.) siivouksen järjestämisestä.

Kiinteistöyhtiö on solminut kaikkien yhteisten tilojen siivouksesta palvelusopimuksen kohteen siivousyrityksen kanssa.

Tietoliikenneyhteydet

Keilasatamassa on nykyaikaisen toimistorakennuksen tietojärjestelmät. Toimistotiloihin on asennettu CAT5 yleiskaapelointijärjestelmä, johon voidaan liittää ATK-laitteet ja kojeet. Kiinteistössä on erillinen ATK-laitetila, josta vuokralaisten on mahdollista vuokrata tilaa käyttöönsä.

Alueen palvelut

Keilaniemeä lähimmät kaupan ja vapaa-ajan palvelut löytyvät Tapiolasta, noin kilometrin päästä.

Leppävaarassa, noin viiden kilometrin päässä, sijaisee Sellon kauppakeskus, jonka monipuoliset palvelut kattavat vaativatkin tarpeet. Lisää Sellosta: www.sello.fi